AVLYST! Julevandring for 6- og 7 åringer i Elverhøy kirke!


Elverhøy kirke inviterer til julevandring 17. desember for barn som ønsker å oppleve juleevangeliet i kirka, med engler, keiser Augustus og gjetere på marken.

Det er trosopplærer Aksel Bjerke i Elverhøy menighet, i samarbeid med menighetspedagog Gry Dørnberg Olsen i Tromsø domkirke menighet som inviterer barna i begge menigheter til en morsom og spennende julevandring.

- Det er mulig for barna å delta både som engler, hellige konger eller Jesus og Maria, forteller Gry. Hun er sjefsengel for anledningen og lover at det blir julestemning så det monner: - Vi skal synge og vandre rundt i kirken og oppleve juleevangeliet sammen. Etterpå blir det kanskje en liten gave? Hvem vet, smiler hun lurt.

Arrangementet blir selvfølgelig gjennomført etter de enhver tid gjeldende regler og restriksjoner: - Dette er et tiltak for barn,  gjerne med søsken, sier Aksel. - Vi synes det er spesielt viktig å gjøre de arrangementene som er planlagt for barn nå, legger han til og forteller om nesten samme situasjon, men godt oppmøte i fjor: - Vi klarte å avvikle det på en god måte. Barna hadde det kjempefint, med foreldre som satt i kirkbenken med god avstand. Vi oppfordrer selvsagt til at alle forholder seg til å bruke maske inne og holde avstand nå også, avslutter han.

Vil du/dere melde dere på?  Påmelding til aksel.bjerke@kirken.tromso.no innen 15. desember

Tid: 17. desember kl 1430 - 1530

 

Tilbake