Konsert i Elverhøy kirke!


Vi ønsker velkommen til en stemningsfull høstkonsert i vakre Elverhøy kirke søndag 5.september klokken 19.
Musikere er professor Lars Asbjørnsen fløyte, Hilda Gjesdahl obo og kirkens kantor Erlend Karlsen på orgel og flygel. Fra Bach til Bacri!

Musikken som fremføres er i spennet fra Bach, Mendelssohn og til nyere komponister som Britten og ikke minst Bacri.

PS: Billetter kr. 150 kjøper du ved inngangen. Studenter kr. 100. 
Vi bruker også VIPPS.

Hilda Gjesdahl er født i Bad Kreuznach i Rheinland-Pfalz, Tyskland. Hun begynte å spille obo i ni-års alderen. Hilda ble tidlig medlem av ungdomssymfoniorkesteret i Rheinland-Pfalz og som deltaker i den nasjonale finalen i den tyske ungdomskonkurransen "Jugend Musiziert" vant hun en tredje pris. Etter pre-college studier ved Musikkhøgskolen i Würzburg fortsatte hun studiene ved Folkwang Hochschule i Essen og er nå student ved Musikkhøgskolen i Köln.

Lars Asbjørnsen er født i Trondheim. Utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium, Folkwanghochschule i Essen. Han har også vært fransk statsstipendiat i Paris. Ansatt som bl.a solofløytist i Philharmonisches Orchester Ulm,  solofløytist i Nederlands Philharmonisch Orkest i Amsterdam og alternerende solofløytist i Oslo Filharmoniske Orkester. Siden 1990 konsertreiser i Europa, USA og Japan. Lars Asbjørnsen har undervist ved Wiesbadener Musikakademie, Universitetet i Agder og er fra januar 2020 professor for fløyte ved UiT Norges Arktiske Universitet, Musikkonservatoriet.

Velkommen til konsert!

Tilbake