Abonner på Kvaløynytt!


Bli med på en spennende og viktig aksjon for å gjøre bladet levedyktig som menighetsblad for våre tre menigheter, Hillesøy, Sandnessund og Kvaløy, med tre nummer i året der vi belyser det som skjer i våre sokn!

Deler av forside menighetsblad, person i silhuett mot himmelen

Bilde: Faksimile Kvaløynytt

Kvaløynytt har en lang historie med utgivelser hvert år i 58 år! Gjennom året har vi per i dag tre utgivelser med informasjon om menighetsliv, innblikk i ting som skjer lokalt, noen historiske tilbakeblikk og mye mer. Vi er de eneste menighetene i Tromsø som fortsatt sender ut menighetsblad til alle husstander, og det vil vi gjerne fortsette med.

Å lage og sende ut dette koster selvsagt penger. Vi er svært takknemlige for alle gode sponsorer og givere som i det hele tatt gjør det mulig for oss å drifte dette per i dag, men vi har kommet til et punkt der vi må se på nye måter å få inn nok penger til å kunne lage tre blader i året.

Vi vil derfor utfordre deg til å bli med oss på en aldri så liten aksjon. Tegn et abonnement på bladet og betal 300,- i året. På denne måten kan du være med å redde Kvaløynytt slik at både du og naboen din fortsatt kan få det i postkassa til påske, i august og til advent. Tar du utfordringen? Og om du ikke ser muligheten for å kunne støtte med et fast beløp, blir vi selvsagt også glade for enkeltbeløp.

For å gjøre dette enda mer spennende, har vi i staben for Kvaløy, Sandnessund og Hillesøy menigheter sagt oss villige til å ta noen utfordringer alt etter hvor mange nye abonnement vi klarer å få i løpet av august og september måned. Følg med på våre nettsider for å se hvor mange støttespillere vi har fått, og hva de stabsansatte må utsettes for etterhvert!

Slik abonnerer du:
VIPPS til 549753 - kr 300 eller valgfritt beløp/gave
Kontonummer 4750 15 91218 - kr 300 eller valgfritt beløp/gave

 

Bilde under: Spennende utgave av Kvaløynytt fra desember 2023

Tilbake