Konf Hillesoy

Konfirmantpåmelding for Hillesøy menighet

Velkommen til konfirmantregistrering for Hillesøy menighet. For å registrere en konfirmant til 2019, fyll ut skjemaet nedenfor.

Informasjon om konfirmant 2020 for Hillesøy sokn.

Alle med:

Vi ønsker å tilrettelegge for at alle skal kunne delta i undervisning og konfirmeres. For å få til dette er god kommunikasjon lurt. Derfor ønsker vi å få vite om det skulle være noe om den enkelte konfirmant, noen utfordringer i forhold til helse, sosialt, kognitivt eller annet. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan få til en tidlig dialog og kunne tilrettelegge på best mulig måte.

Datoene for konfirmasjonene:

Datoene for konfirmasjon i 2020

Lørdag ??. mai  klokken 00:00  Bentsjord kapell

Søndag ??. mai klokken 00:00 Hillesøy kirke

Ved behov kan Mjelde kapell benyttes, dette kan avtales.

Kostnader:

Det koster å være med som konfirmant  pengene brukes blant annet til leir og bibler. Det koster 800 kr og betales inn på konto 4750 16 74555 og merkes med «Hillesøy 2020» og «konfirmantens fulle navn». Må innbetales innen ??.??.??

HUSK: legg inn konfirmantens epostadresse og telefon nummer på der det står om konfirmanten. Legg inn foresattes telefon-nummer og epostadresse der det står om de foresatte. (Har ikke konfirmanten egen epostadresse eller telefon-nummer; la disse feltene stå åpen)

På denne måten når jeg alle de jeg skal nå til en hver tid

Spørsmål? Kontakt Silje Johnsen telefon 92843745 ved spørsmål.

Besøk gjerne vår Facebook side her for mere informasjon om hva vi driver med.

Til konfirmantpåmelding

Oppsett av konfirmantpåmelding